Onderhoudstechnieker | mechanica | keuze uit dag of ploegen
Manpower
MECHELEN
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker sta je samen met je collega-techniekers in voor het preventief en curatief onderhoud van het volledige geautomatiseerde machinepark (transportsystemen, robots, verpakkingsmachines etc.

Hierbij ben jij de mechanische specialist en neem je dus het mechanische onderhoud voor je rekening. Daarnaast los je ook mechanische storingen op zodat de installaties efficiënt blijven werken, processen veilig kunnen verlopen en de stilstanden tot een minimum beperkt blijven.

Werkregime kan je nog zelf kiezen : vaste dagploeg of 3 ploegen (vroege-late-nacht).

Profiel

De onderhoudstechnieker die wij zoeken genoot een technische opleiding richting elektromechanica of mechanica.

Ervaring in een gelijkaardige functie is een troef, maar zeker geen vereiste. Daarnaast heb je een uitgesproken passie voor mechanica, interesse en / of kennis in andere technieken is een plus.

Je bent leergierig en bent bereid je technische kennis verder uit te breiden. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband presteren.

Je denkt steeds in oplossingen, niet in problemen. Hiervoor stel je je kritisch op en beschik je over een hands-on mentaliteit.

Aanbod

Het machinepark van dit bedrijf is een technische speeltuin voor techniekers.

Je mag rekenen op een mooie verloning aangevuld met o.a. : (ploegenpremie als je kiest voor 3 ploegen), een groepsverzekering, DKV hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, loonbonus, 18 betaalde ADV dagen + 2 extra betaalde feestdagen en last but not least, een leuk team.

Word jij hun nieuwe onderhoudstechnieker?

Stel dan je kandidatuur en klik op de knop 'solliciteren' onderaan deze website.

We trachten je binnen de twee werkdagen van een antwoord te voorzien.

Voor bijkomende info kan je bellen op het nummer 03 217 97 20 en mag je vragen naar Yannick Voet .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier