Bediende Televerkoop (m/v)
Konvert Office Aalst
Moorsel, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met interesse in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren.

Je kan woensdag 18 november starten. Je bent beschikaar van maandag tot zaterdag (1 vrije avond in de week) van 16u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u.

Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

Aanbod

Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...).

Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...). Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen.

De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, .

 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, .
 • invoeren. Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)
 • Leuke bjiverdienste in een dynamisch team!

  Je krijgt de kans om je op commercieel vlak te ontplooien.

  Opleiding van 3 maanden.

  Loon volgens barema met extra legale voordelen.

  Vereiste kwalificaties

 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed.
 • Hogere studies of commerciële ervaring.
 • Je hebt een positieve mindset en heel veel 'goesting'.
 • Al enkele jaren werkervaring in de commerciële sector is een grote plus.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier