Conciërge
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Onze klant zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Voor de vacature als Conciërge tijdens de 14-daagse permanentie zal je de volgende taken uitoefenen : ?

Verschillende keren per dag controleer je de goede werking van de technische installaties? Je rapporteert onregelmatigheden klachten en defecten?

Wanneer het alarm van de broedkasten afgaat of bij een technische panne grijp je in. Tevens volg je ook de parameters van de broedkasten op?

Je staat mede in voor de correcte ontsmetting van verschillende lokalen? Je laadt en lost vrachtwagens dewelke buiten de werkuren toekomen indien dit zou voorvallen?

Je stuurt op zondagochtend weekendwerkers aanOverdag werk je gewoon mee in de broeierij in het sleutelproces waar de meeste interesse ligt.

Voor deze vacature verwacht onze klant onderstaande eigenschappen : ? Je hebt een flexibele ingesteldheid : Je bent samen met de huidige conciërge verantwoordelijk voor de permanentie op momenten waarop er niet gewerkt wordt in de broeierij.

Dit is op weekdagen van 17.00u tot 6.00u tijdens het weekend en op feestdagen. Er wordt elke week op vrijdag om 17.00u van wachtdienst gewisseld.

 • Verantwoordelijkheid nemen schrikt je niet af.? Je hebt affiniteit met de landbouw het werken met dieren is je niet ongekend.
 • Een vlekkeloze communicatie in het Nederlands is vereist om het werk vlot te laten verlopen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier