CONSTRUCTIE-LASSERS
AGO Jobs & HR
Antwerpen, Antwerpen, BE
4 uur geleden
source : Jobat

Onze klant is een toonaangevend tankbouwbedrijf. Samen met hen zoeken wij continu naar halfautomaat lassers. Je werkt mee aan kleine, grote en ultragrote tanks voor de opslag van gassen en vloeibare stoffen.

 • Aan de hand van een technisch plan monteer je platen tegen elkaar. - Je staat in voor kwalitatief laswerk. - Je bent verantwoordelijk voor de controle op kwaliteit en nauwkeurigheid van je werk.
 • Wij zoeken werklustige en betrouwbare kandidaten- Halfautomaat lassen is jouw passie- Je hecht veel belang aan het afleveren van kwaliteitsvol werk -
 • Een goede kennis van het Nederlands is een must om de werkinstructies goed te begrijpen en uit te voeren- De firma is niet bereikbaar met het openbaar vervoer dus eigen vervoer is vereist-

  Schoolverlaters zijn zeker welkom om te solliciteren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier