Technisch administratief medewerker (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Kortrijk, BE
4 dagen geleden

Profiel

Leiedal, een interlokale vereniging voor streekontwikkeling in Zuid-West-Vlaanderen zoekt een technisch-administratief bediende voor het project Beter Wonen (m / v).

Als technisch administratief medewerker binnen het intergemeentelijke project sta je in voor volgendetaken : - Je voert diverse technische controles uit inzake huisvesting, i.

fv. de kwaliteit van woningen, leegstand, verwaarlozing of vaststellen van een tweede verblijf- Je verstrekt basisadvies aan de inwoners van het werkingsgebied, zowel mondeling aan het loket als schriftelijk.

Dit rond premies, leegstandsheffing - Naast het technische werk neem je ook administratieve taken op; je stelt de nodige verslagen en brieven op, houdt de gemeentelijke registers bij rond leegstand, verwaarlozing, ...

Aanbod

De boekhoudkundige en budgettaire opvolging van de entiteit garanderenFacturatieverrichtingen uitvoerenFondsen deblokkerenFinanciers aanmanenBoekingen ingeven.

Deelnemen aan werfbezoeken en de vordering van de werken vaststellen. Documenten coderen, klasseren en archiveren. Documentatie zoeken, doorsturen of beheren.

Documenten invoeren en de lay-out verzorgenDocumenten doorsturen en klasseren. Klanten en opdrachtgevers informeren over de vordering van hun dossier en verslagen, vorderingsstaten, tijdspaden, .

 • doorsturen. Technische documenten afdrukken (plannen, maquettes, technische fiches, ...). Vergaderingen van de projectgroep organiserenVerslagen opstellen.
 • Verplaatsingen van de verantwoordelijke of van teamleden organiseren Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's, een doorgedreven opleiding en permanente bijscholingsmogelijkheden.

  Wij bieden jou : - Een uitdagende en afwisselende job.- Een contract voor onbepaalde duur in voltijds dienstverband.- Glijdende werktijden en een gunstige verlofregeling om werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen.

 • Een aantrekkelijke verloning in overeenstemming met je opleiding en ervaring.- Wettelijk vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, gratis openbaar vervoer voor woonwerkverkeer, een smartphone met abonnement voor telefonie- en dataverkeer.
 • Een Werkgroep Ontspanning Personeel (WOP) en andere initiatieven die voor een collegiale sfeer binnen onze organisatie zorgen.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt sociale en communicatieve vaardigheden : luisterbereidheid, empathie, assertiviteit, geduld, verantwoordelijkheidszin - Je bent klantgericht- Je hebt administratieve capaciteiten en bent stipt en zorgvuldig- Je slaagt erin jouw werk efficiënt te plannen, te organiseren en op te volgen- Je neemt graag initiatief- Je hecht veel belang aan discretie, eerbied voor privacy en een respectvolle attitude- Je hebt een degelijke technische kennis van de verschillende technieken in de bouwsector of je hebt affiniteit en bent bereid om deze kennis te verwerven.
 • Je hebt een basiskennis van de wetgeving betreffende kwaliteitsnormen voor woningen of je bent bereid om deze kennis te verwerven.
 • Je hebt notie van de overige wetgeving rond de thema's wonen / huisvesting of je bent bereid om deze kennis te verwerven.
 • Je hebt ervaring met administratieve taken en kennis van gangbare informaticatoepassingen.- Je begrijpt de context van het werken met en voor overheden.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en voldoende kennis van het Frans
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier