Management trainee Supply Chain Solucious
Colruyt Group
BORNEM
5 dagen geleden

Profiel

Kennis & ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in logistiek, Supply Chain of een managementrichting.

Of je hebt gelijkwaardige ervaring binnen logistiek / supply chain.

Flexibiliteit Je team werkt in ploegen, regelmatig wordt er van jou verwacht dat je een opstart of een afsluit of een zaterdag mee doet.

Zin voor ondernemerschap Je creëert een sfeer waarin je mensen stimuleert om initiatief te nemen. Zelf geef je met je zin voor ondernemerschap het goede voorbeeld.

Talenkennis Je spreekt goed Nederlands en Frans : je drukt je vloeiend uit in een van beide talen en kan in de andere taal minstens een gesprek voeren met je collega’s.

Wij bieden

Stimulerende werkomgeving Solucious is een kleine, maar groeiende onderneming binnen Colruyt Group. Je staat dicht bij het management en krijgt veel ruimte voor initiatief.

Afwisseling Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.

Groeikansen Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Aantrekkelijk loonpakket Boven op je loon krijg je ook extralegale voordelen.

Reistijd berekenen

Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier