Tractorbestuurder om bermen te maaien regio Wetteren.
Accent
Wetteren, BE
6 dagen geleden

Firma is opgericht in 1979 en ze mogen zich ondertussen met trots één van de grootste aannemers in de niche van openbaar groen en netheid noemen.

Zo kijken ze ook verder en wordt er jaarlijks geïnvesteerd in materieel maar ook in opleidingen, bijscholing en aanwerving van personeel.

Zo houden zij de blik op de toekomst gericht!Ze zijn gelegen te Wetteren en staat in voor allerhande : Groenonderhoud van publieke domeinenNetheidsonderhoudWegenonderhoudTunnelreinigingSignalisatie

Functiebeschrijving

Wij zoeken een tractorbestuurder met veel goesting om te werken in een groeiende organisatie.Je zal 2 functies uitvoeren : in de zomer bestuur je een tractor, in de winter zal er afhankelijk van jouw interesses ander werk voorzien worden.

We zijn op zoek naar zowel maaiers voor de vangrailmaaier, voor een maai-zuig combinatie en voor de maaibalk. Alle werken worden uitgevoerd met de tractor.

Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhoud van jouw tractor zoals het tanken en schoonmaken van het voertuig.Tijdens het uitvoeren van deze job is communicatie met het team en veiligheid enorm belangrijk.

We zien voor deze vacature ook graag beginnende maaiers reageren.

Functie-eisen

Onze klant is op zoek naar een nieuwe collega die ervaring heeft met het besturen van tractoren en veel goesting om te werken en bij te leren.

Kennis van het Nederlands of Engels is verplicht.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een vaste job met een competitief verloningspakket. Het is een familiebedrijf die rekening houdt met jou als persoon aan de hand van een loopbaan die afgestemd is op jouw sterktes en ambities.

Werkzekerheid gegarandeerd!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier