Graduate Position: Junior Supply Chain Verantwoordelijke
Furnified
Antwerp, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor ons hoofdkantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die de verantwoordelijkheid wil nemen over de logistieke keten van Furnified.

Hij / zij zorgt ervoor dat onze zendingen, zowel vanuit productie naar onze winkels als vanuit onze winkels naar de klanten, naadloos en zonder fout verlopen.

Heb je zin om in een jong, dynamisch team verder te bouwen aan het Furnified verhaal? Lees dan zeker verder. Inhoud functie : MAGAZIJNBEHEER : Je plant de ontvangst van onze goederen.

Hiervoor werk je samen met onze agents, transporteurs en uiteraard onze magazijniers.Je plant en bereidt intern de leveringen naar de klanten voor.

Je houdt zicht op de voorraad en eventuele stockbreuken. Je anticipeert en licht je collega’s tijdig in.Je verbetert de processen en werking van het magazijn als je opportuniteiten ziet.

Je zorgt er samen met de magazijnverantwoordelijke ne zijn team voor dat het Furnified magazijn er steeds netjes en overzichtelijk bijligt.

Je denkt proactief mbt locatie, volume en eventuele uitbreidingen van het magazijn.Je onderhoudt het contact met onze logistieke partners en zorgt ervoor dat zij onze goederen tijdig en ongeschonden leveren bij onze klanten.

PLANNING EN LEVERING : Je managet het volledige proces van leveringen naar en afhalingen van klanten (planning, klaarmaken, informeren klanten en chauffeurs).

Je bent het aanspreekpunt van onze klanten met betrekking tot de inplanning en levering / afhaling van hun bestelling, je houdt onze klanten op de hoogte van de status van hun bestelling (voor, tijdens en na de levering).

Je organiseert en volgt de transfers naar onze andere filialen en tijdelijke winkels op.Je managet ons rollend materieel en zorgt ervoor dat onze wagens steeds presentabel, veilig en rijklaar zijn.

Je biedt ondersteuning aan je collega’s bij de praktische organisatie van de showroom en het magazijn.Je bent (telefonisch) standby voor de klanten, het leverings- en het afhalingsteam tijdens de leveringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier