Commercieel Technisch Aankoopbediende (m/v)
Konvert Interim Halle
Tubeke, BE
16 uur geleden

Profiel

Voor onze klant te Saintes zoeken we een spontane Commercieel Technisch aangelegd Aankoopbediende.Je staat in voor de aankoop van houtbewerkingsgereedschappen : boren, zagen, freesmachines, schuurmachines, speciale toebehoren gereedschappen, .

 • Je bent verantwoordelijk voor deze bestellingen. Daarom dat enige technische kennis vereist is.Je staat mee in de SHOWROOM.
 • Mensen warm ontvangen, bedienen, durven aanspreken, gepaste technische uitleg geven, ... behoort ook tot jouw takenpakket.

  Aanbod

  Prijzen en leveringstermijnen van producten onderhandelen met de leveranciers. Inschrijvingen op de aanbestedingen analyseren en evalueren of de leveranciers aan de vraag kunnen voldoen.

  Gegevens actualiseren (markttendensen, nieuwe producten, referenties van de leveranciers, ...). De uitvoering van de aankoopcontracten tot aan de betaling opvolgen (hoeveelheid, kwaliteit, leveringstermijnen, .

 • De leveranciers en producten evalueren (audits, tevredenheidsenquêtes, staalname, ...) en verbeteringen voorstellen.
 • Aanbestedingen of lastenboeken voor leveranciers of dienstverleners opstellen. De bevoorradingsbehoeften van de onderneming identificeren en de markt van de leveranciers en producten prospecteren of analyseren.

  De activiteiten van een team coördineren Maandag tem VrijdagDaguren : 8u-12u en 13u-17uJuli 3 weken bouwverlofTof, aangenaam bedrijfVariatie in je functieSnelle opstart, bij de opstart wordt je begeleidt.Optie vast

  Vereiste kwalificaties

  Spontaan en verzorgd voorkomen, met dat je ook in de showroom staat.3 taligheid : Nederlands, Frans en Engels >

  brede waaier aan klantenTechnische kennis, Kennis hout

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier