HR MEDEWERKER
Manpower
Temse, Oost-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor de screening, recrutering, selectie van nieuwe collega's, alsook de uitdiensttreding en retentie van ex-collega's.

Medewerkers mogen jou op iederer moment van de dag aanspreken aangaande HR-gerelateerde zaken. Je zal samen de anderen van het HR-team worden ingezet voor verschillende HR projecten.

Je zal waar nodig ondersteuning bieden voor de payroll afdeling en algemene administratieve taken uitvoeren.

Je bent een echte people's person! Je kan goed multitasken ook in stressvolle situatie en behoudt steeds een helicopterview over jouw takenpakket.

Je bent administratief sterk, hebt een kritische blik, werkt nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteir. Je kan je flexibel opstellen qua werkuren en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Daarnaast ben je vriendelijk en ben je iemand waarop men kan bouwen.

Je komt terecht in een nieuw, jong en dynamisc team. Je krijgt de kans om jezelf en jouw capaciteiten te leren kennen en te ontwikkelen.

Je werkt 39 uur per week, waardoor je 6 ADV dagen opbouwt. Een mooie verloning. Kans op een vast contract na een succesvolle interim periode!

Interesse in de functie van MEDEWERKER HR?

Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken via office.stniklaas manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier