R&D Technieker
Reynaers
Duffel, België
1 dag geleden
source : vacature.com

In het Technology Center voeren we testen uit op onze producten, zoals lucht-wind-waterdichtheidstesten, sterkte testen (trekbank, krachtcellen, meet-

en regeltechniek) , akoestische testen (akoestisch labo en meetapparatuur) en duurzaamheidstesten (pneumatica en servomotoren).

 • Bij elke simulatie, ga je evalueren welke testen gebruikt moeten worden, je voert de testen zelf uit en verzamelt de resultaten.
 • Je werkt veilig, ordelijk en verzorgd zodat ons Technology Center het hele jaar door een positieve indruk nalaat bij bezoekers of klanten.
 • Bovendien werk je graag in een internationale context en ben je trots op onze projecten wereldwijd. Hier zie je een luchtdichtheidstest! Benieuwd naar je toekomstige werkplek?
 • Bezoek de website van Reynaers Aluminium.

  Profiel :

  Je hebt een technisch diploma. Je hebt kennis van MS Office. Je hebt bij voorkeur een basiskennis van pneumatica (perslucht) en mechanica.

  Je bent hands-on, kwaliteits-en resultaatgericht. Je bent open en communiceert vlot met klanten en opdrachtgevers. Je neemt initatief en kan zelfstandig werken.

  Je bent flexibel en regelt je werk volgens prioriteit. Je bent bereid tot reizen.

  Aanbod :

  Je komt terecht bij dé specialist in aluminiumtoepassingen. We maken volop de switch naar Industrie 4.0. en met digitale hulpmiddelen helpen we onze klanten om hetzelfde te doen.

  Wij garanderen : Een aangename en dynamische werksfeer met elke dag een nieuwe uitdaging. De mogelijkheid om je stempel te drukken op de toekomst, bij een maatschappelijk verantwoord bedrijf, dat de kaart trekt van innovatie en digitale technologie.

  De kans om jezelf te ontplooien en om professionele opleidingen te volgen. Een competitief loon en tal van extralegale voordelen, in ruil voor je expertise en inzet.

  Een mobiliteitsplan dat je de mogelijkheid biedt om je gemakkelijk, gezond en groen naar het werk te verplaatsen.

  Interesse? :

  Solliciteer via onderstaande knop!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier