Stage Marketing & Communicatie: Digital Copywriter & Content Manager
AXA Belgium
Brussels
26 dagen geleden
source : Student.be

Jouw taak & uitdagingen : Je komt terecht in het marketingdepartement en meer bepaald in het digitale team; jouw takenpakket ziet er als volgt uit :

Je schrijft aantrekkelijke digitale content die relevant is voor het publiek. Je maakt een content-inventaris op en gaat na welke content risico's inhoudt.

Je documenteert de huidige workflow voor het produceren van content en werkt aan de optimalisering ervan. Je werkt mee aan het opstellen van normen / richtlijnen betreffende tone of voice en kwaliteit.

Jij stelt een formulier op voor contentbriefing. Je herziet de bestaande content en je beoordeelt / prioriteert content op basis van een matrix voor contentbeoordeling.

Je optimaliseert content door gebruik te maken van keywordtools, door content in overeenstemming te brengen met SEO-metrics en UX-

richtlijnen. Je houdt een editorial calendar bij. Duur :

Ongeveer drie maanden Min. 3 dagen / week

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier