Projectleider / Projectmanager Gebouwen
ARCADIS Belgium nv
Berchem Of Gent Of Brussel, BE
3 dagen geleden

Functie

Je coördineert op zelfstandige en efficiënte wijze projecten en projectteams. Dit betekent concreet dat je de behoeften van de klant weet te vertalen in concepten (programma van eisen vastleggen).

Je draagt de volledige verantwoordelijkheid over een project, dwz vanaf start van het ontwerp tot en met de oplevering en nazorg.

Dit houdt eveneens in dat je ervoor zorgt dat het project binnen budget en vooropgestelde timing gerealiseerd wordt (kwaliteitsplan, planning, budget-

en uren opvolging, facturatie, verslaggeving, technische briefwisseling, ). Daarnaast onderhoud je de contacten met de klant en stuur je intern de projectmedewerkers aan (inzetten expertises, kwaliteitsborging, ).

Profiel

Je hebt een technische achtergrond en ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in het aansturen van projectmedewerkers en het delegeren van taken.

Je denkt en handelt klantgericht. Je beschikt over goede project- en organisatievaardigheden. Uiteraard ben je communicatief vlot in het Nederlands en Frans.

Een goede kennis van het Engels is een pluspunt.

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier