Account Manager Engineering
Whoohoo
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Je voelt je als een vis in het water binnen een commerciële omgeving, bent resultaatgericht en je enthousiasme en lef kennen geen limieten.

Klinkt herkenbaar? Lees snel verder!

Elke maandag start je de week met een teamoverleg! Je stemt na de kick-off op vestigingsniveau af met je Unit Manager en je Recruiters waar de focus deze week moet liggen.

Welke projecten staan nog open en waar zie je die ideale match? Welke professionals werden gezien en ga je mee aan de slag om deze aan een project te helpen?

Jouw kennis van Engineering en je bijhorend netwerk van klanten maken deze oefening heel eenvoudig!

Genoeg afgestemd! Tijd voor actie! Je contacteert bestaande klanten om projecten te overlopen en mogelijke kandidaten te bespreken.

Daarnaast genereer je ook leads en bezoek je verschillende prospecten binnen de technische sector. Steeds ben je op zoek naar die commerciële opportuniteiten en daarom staan je auto en telefoon nooit stil.

Nieuwe aanvragen van opdrachtgevers breng je in kaart en communiceer je naar de recruiters. Zodra één van de recruiters een professional heeft gevonden die naadloos aansluit bij één van jouw carrièremogelijkheden die je hebt opgehaald, organiseer je een sollicitatiegesprek.

Voor, tijdens en na het gesprek begeleid je de professional doorheen zijn / haar sollicitatieprocedure. Jij houdt de touwtjes van het traject in handen en slaagt erin deals af te ronden.

Zo haal jij je resultaten en die plaatsing... die wordt gepast gevierd zoals elk Whoohoo-moment. En dit is nog maar het begin.

Je blijft je verbonden met je professional én je klant en voelt je dan ook verantwoordelijkheid voor de verdere carrièrestappen van onze Whoohoo medewerker.

Functie eisen

Welke Account Manager zoeken we?

 • Bachelor of Master werk- en denkniveau
 • Affiniteit met en interesse in de technische sector, specifiek Engineering.
 • Je kan terugblikken om min. drie jaar relevante ervaring in rekrutering / Sales
 • Kennis en netwerk in de wereld van Projectsourcing
 • Uitstekende kennis van het Nederlands, Frans is een pluspunt
 • Wat bieden we jou?

 • Een werkomgeving waar ieder succes gevierd wordt
 • Een vast loon aangevuld met een ongelimiteerd bonusplan
 • Bedrijfswagen met tankkaart - Surface Iphone
 • 20 verlofdagen en 12 ADV dagen op jaarbasis
 • Een groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Eco-cheques (250 euro) en maaltijdcheques van 8 euro per dag
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan in onze eigen academy
 • Over het bedrijf

  Whoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt?

  Heel eenvoudig : we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Van bedrijven in construction en engineering tot de life science en process industrie, we gaan steeds op ons doel af wanneer we hoogopgeleide vakspecialisten matchen met werkgevers.

  Resultaat : er is meteen een klik.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier