Digital Content Officer
WaW
Evere, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een van onze grootste klantenin de retailsector zijn we op zoek naar een Digital ContentOfficer.Je werkt mee aan het uitbouwen van dee-commerce activiteiten.

FunctiebeschrijvingJe neemt contact op met leveranciers vanproducten die geselecteerd werden voor publicatie op de website.

Jevraagt geschikte informatie om weer te geven op de product detailpages van het product. Je voert controle uitop de juistheid van de aangeleverdeproductinformatie Je volgt de veranderingenvan de assortimenten op met de interne verantwoordelijken en jestelt je op als tussenpersoon naar de leverancierstoe.

Je bewaart overzicht over je contacten enzorgt voor gepaste opvolging en communiceert hierover binnen hetteam.Je valideert de tweetaligeproductinformatie voordat ze online gepubliceerd wordt, aan de handvan vooropgestelde kwaliteitsnormen.

Indiennodig, kan men aan jou vragen om zelf een geschikte vertaling teschrijven.Functie-eisenJebent mondig en kan overtuigend communicerenJewerkt geconcentreerd en bewaart overzicht over jewerkJe hebt oog voor detail en deelt jebevindingen met het teamJe staat open voorrichtingsveranderingen in functie van de eisen van hetprojectJe kan zakelijk communiceren in zowelhet Nederlands als het Frans Pluspunten : ervaring in e-commerceJe shopt regelmatigonlineJe kent de algemene werking van eenwebwinkelJe weet hoe klanten online naarproducten kijkenJe ziet wat nodig is om eenartikel aantrekkelijk te presenterenArbeidsvoorwaardenWijbieden je een vast contract van bepaalde duur met re le kans opverlenging, een marktconform loon met collectieve bonus en de kansom op projectbasis te werken voor een grote speler inretail.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier