Junior Business developer
Page Personnel
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je bent mede verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klanten bestand.Je zult op zoek gaan naar potentiele klanten, benaderd ze en maakt afspraken.

Ook het onderhouden van klantenrelaties is onderdeel van de job als junior business developer.Daarnaast ga je potentiele klanten adviseren met als doel ze klant te maken.

Je bent regelmatig onderweg naar beurzen en meetings om nieuwe contacten te leggen.Business developer functie binnen een zeer dynamisch en energiek team.

Open bedrijfscultuur met veel doorgroeimogelijkheden en uitgebreide opleiding.Als Junior Business developer ben je klantgericht en een teamplayer.

Je bent doortastend en een echte doorzetter.Je laat je niet afschrikken door afwijzing maar haalt daar motivatie uit.In jouw verkoop gesprek ga je onderzoekend en goed voorbereid te werk.

Je hebt intresse in de financiele secorJe hebt veel energie, wil er voor gaan en targets motiveren jou.Heb een bachelor of gelijkaardig door werkervaring.

Je bent ondernemend.Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.Zeer competitief salaris, met een interessante bonusstructuur.

Volledig opgeleid met de kans verschillende relevante diploma's te behalen binnen financial services. Goede begeleiding tijdens jouw carrière binnen het bedrijf.

Veel trainingen.Je zult werken binnen een super gemotiveerd en dynamisch team

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier