Technisch-commercieel vertegenwoordiger bouw / isolatie
ISOPROC
Antwerpen, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Om onze groeiambitie waar te maken zijn wij momenteel op zoek naar een technisch-commercieel vertegenwoordiger voor onze iQ3-cellulose-isolatie in Vlaanderen.

Als product specialist iQ3 informeer en adviseer je aannemers over de eigenschappen en toepassingen van onze iQ3-cellulose.

Je begeleidt nieuwe startende blazers, houdt de vinger aan de pols bij onze bestaande klanten én je doet ook prospectie naar nieuwe klanten.

Je maakt hiervoor, voor zover nodig in samenwerking met onze lokale handelaars, offertes op voor onze (potentiële) klanten en volgt deze leads op t.

e.m. het sluiten van de verkoop.

Samen met je collega voor Wallonië verzorg je ook de verhuur, verkoop, dienst-na-verkoop en technische ondersteuning voor de X-Floc-machines voor het inblazen van de iQ3-cellulose.

In een volgende fase ga je ook aannemers bezoeken voor het verkopen van onze pro clima-luchtdichtheidsproducten en onze Celit-houtvezel onderdakplaten.

Je bent gemiddeld 1 dag per week aanwezig in onze kantoren te Hombeek én zo vaak het nodig is voor het leveren van de beste service aan onze klanten.

De andere dagen ben je op de baan in heel Vlaanderen.

Zitten duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie ook in jouw DNA?

Ben je technisch aangelegd, heb je interesse in machines en steek je graag de handen uit de mouwen? Ervaring als aannemer, bij voorkeur in het isoleren, is een pluspunt maar geen absolute voorwaarde.

Heb je een passie voor de verkoop en heb je bij voorkeur minstens 2 jaar ervaring in een technisch-commerciële functie in BtoB in de bouwsector?

Ben je dynamisch, gedreven om bestaande contacten te onderhouden én nieuwe contacten te leggen en kan je je inleven in de realiteit van aannemers?

Kan je goed onderhandelen en snel knopen doorhakken?

Kan je zelfstandig werken, je goed organiseren en trek je je plan op administratief vlak?

Schrikken cijfers je niet af?

Ben je Nederlandstalig en heb je bij voorkeur ook een goede kennis van het Frans?

Heb je een rijbewijs B en ben je graag op de baan?

Aarzel dan niet en stuur ons zo snel mogelijk je kandidatuur!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier