Lijnverantwoordelijke 2 ploegen
IMPACT
Erpe-Mere, BE
1 dag geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Bezit jij een grote portie verantwoordelijkheidszin? Hou je van mensen aansturen en begeleiden én zelf ook actief meewerken?

Super! in deze vacature als lijnverantwoordelijke zal je een breed takenpakket hebben; .

 • Je staat voornamelijk in voor het leiden en het aansturen van jouw team, samen zorgen jullie vor de goede werking van de productielijnen;
 • Je neemt stalen en gaat producten die niet conform haal je van de lijn en sorteer je;
 • Je staat in voor de palletisering, palletafwerking en identificatie van het geproduceerde product;
 • Je lost (eenvoudige) storingen die optreden.
 • Je krijgt bij deze functie eerst voldoende de tijd om de productielijn te leren kennen en draait de eerste weken (6) mee aan de lijn samen met de operatoren en krijgt hierbij een grondige opleiding.

  Eens je volledig onder de knie hebt hoe de lijn werkt start je als lijnverantwoordelijke.

  Vanaf dan is het aan jou om ervoor te zorgen dat de lijn vlot en zonder fouten blijft draaien. Daarnaast zal je instaan voor het rapporteren van alle stilstanden en het preventief onderhoud uitvoeren aan de lijn, kwaliteitscontrole uitvoeren, rapportering doen aan de afdelingsverantwoordelijke.

  Initiatieven van jouw kant om de efficiëntie te verbeteren zijn zeker welkom!

  Je hoort het, een job met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Wil je graag meer horen over het bedrijf en de vacature?

  Solliciteer dan zeker en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Functie-eisen

  Wat verwachten we van jou?

  We zijn op zoek naar een echte teamplayer. Je zorgt ervoor dat iedereen met de neuzen in dezelfde richting staat en het beste van zichzelf geeft.

  Voel je dat het ergens stroef verloopt? Jij pakt deze situatie op een professionele manier aan en motiveert jouw team.

  Je kan een eerste werkervaring voorleggen als operator en / of lijnverantwoordelijke. Daarnaast heb je een perfecte kennis Nederlands en ben je bereid om in 2 ploegen te werken.

  Technische kennis en een basis computerkennis is nodig om alle taken tot een goed einde te kunnen brengen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat kunnen we bieden?

  Een job met variatie en verantwoordelijkheid. In een modern machinepark in ons splinternieuw gebouw. We kunnen werkzekerheid bieden, jaarlijks groeien we en hebben we meer opdrachten.

  Het bedrijf is zeer begaan met haar werknemers en organiseert af en toe leuke evenementen waar jij samen met je gezin naartoe kan.

  Naast een zeer aantrekkelijk salaris krijg je ook nog bijkomende premies. Opleiding on-the-job vormt een belangrijk onderdeel van je traject.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier