Connect-ICT - System Engineer
Connect-ICT
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Job Als consultant bij Connect-ICT start je vanaf dag 1 op een project bij één van onze klanten. Je bent een echte "Connecter" maar je gaat aan de slag bij 1 van onze klanten.

Je krijgt een on the job training door ervaring op te doen in verschillende domeinen. "Het project stop, wat nu?" Geen nood! Connect biedt een contract van onbepaalde duur en wij zijn alvast op zoek naar een volgend uitdagend project! Skills Je hebt kennis van Windows, Linux of Unix.

Kennis van PowerShell is een plus. Je bent flexibel, doelgericht, hebt een affiniteit voor de ICT wereld en gaat geen uitdaging uit de weg.

Je ziet geen problemen, enkel oplossingen. Je gaat elk nieuw project vol enthousiasme aan. Offer Coaching : persoonlijk en professioneel, door een ervaren Connecter.

Opleidingen : voor het ICT landschap van morgen, gericht op jouw huidige en toekomstige rol. Matching : "perfecte" match tussen jouw talenten en de vraag van onze klant.

Begeleiding : ook persoonlijke ontwikkeling dragen wij hoog in het vaandel. Ambitie : op je eigen tempo horizontaal of verticaal doorgroeien.

Marktconform loonpakket met extralegale voordelen als een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, ... Fun : leuke events met je Connect collega's van zodra dit weer mogelijk is ?

 • Let's Connect! Stuur je CV door via onderstaande knop.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier