RECRUITMENT CONSULTANT HR PROFIELEN
HAYS
Brussels , Belgium
7 dagen geleden

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures.

Dankzij ons internationaal netwerk hebben wij een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Voor ons kantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant in onze divisie HR. We verwelkomen vooral ambitieus talent met een commerciële spirit én een passie voor mensen.

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent een geboren ondernemer, een echte doorzetter met commerciële drive.

Met jouw passie voor rekrutering weet jij precies hoe je het vertrouwen van klant en kandidaat kan winnen. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in je regio.

Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je je kandidatenmarkt verder uit.

The right person can change a business, the right job can change a life !

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring. Dit kan ook door stage zijn. Je hebt voeling met profielen binnen HR.

Je gaat als recruitment consultant in HR, vacatures beheren voor functies als HR Assistant, HR business partner, Junior HR generalist, HR manager, In-

house recruiter, team leader payroll, junior compensation en benefits manager, HR Officer, training coordinator, enzovoort.

Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en help je jouw divisie naar de top te brengen. Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met jouw collega’s de juiste strategische aanpak om langetermijnrelaties aan te knopen en zo de perfecte match te vinden tussen klant en kandidaat.

Bovendien wens je jouw kennis van de HR-wereld en je netwerk aan bedrijven en HR contactpersonen uit te breiden.

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?

Join Hays! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die veel voldoening en uitdaging schenkt.

We bouwen aan jouw carrière via gerichte praktische trainingen, handige tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat.

We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.

Overtuig onze Talent Recruiter Anna Wery van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier