Calculator (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Calculator (m / v). Als Calculator analyseer je de offerteaanvraag aan de hand van de lastenboeken.

Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van technische berekeningen, het uitwerken, opmaken en opvolgen van offertes.

Je adviseert en ondersteunt de commerciële mensen met projectoplossingen. In deze rol werk je nauw samen met commerciële mensen, productie- en aankoopafdeling en externe partijen (bv.

architecten, aannemers, enz.). Op termijn evolueer je naar een intern technisch commerciële rol. Aanbod : - Innovatieve en sterk groeiende werkomgeving - Doorgroeimogelijkheden Profiel : - Je beschikt over een bachelordiploma (bvb.

bouw) en / of kan ervaring voorleggen in een soortgelijke functie - Je bent administratief sterk, stipt en nauwgezet - Je bent enthousiast, een echte teamplayer en streeft steeds naar resultaat- en servicegerichtheid - Kennis van het Frans en Engels zijn sterke troeven

Aanbod

De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken. De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen.

De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, .

 • Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...) Je komt terecht in een internationale organisatie in een functie met doorgroeimogelijkheden.

  Zowel de werkomgeving als het productengamma getuigen van de nodige zin voor innovatie. We bieden jou een competitief salarispakket en komt terecht in een professionele omgeving.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over sterke technische interesse en hebt affiniteit met de bouwsector. Je kan vlot planlezen. Je bent nauwkeurig en je organiseert jouw administratie op een efficiënte manier.

  Onze ideale kandidaat is een enthousiaste teamplayer die resultaat- en servicegericht werkt. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier