Manufacturing Engineer (Starter Master Elektromechanica ook welkom) regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Wilrijk, Antwerp, BE
22 uur geleden
source : Monster

P4P zoekt voor een klant in regio Antwerpen een Manufacturing Engineer / Manufacturing Ingenieur. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Manufacturing Engineer ben je verantwoordelijk voor zowel de volledige operationele methode en processen alsook de nieuw te ontwerpen product-projecten.

Dit houdt o.a. volgende in : het maken van balancings en instructies uitvoeren van tijdsstudies verbeteringen en aanpassingen van layout tooling en verpakkingen, implementeren van design notifications analyseren, initiëren en opvolgen van acties ten gevolge van arbeidsongevallen en incidenten analyseren en rapporteren van kwaliteitsproblemen en kwaliteitsklachten van externe klanten of van de interne organisatie en daarbij de gepaste oplossingen voorstellen Je initieert nieuwe projecten die impact hebben op de processen en methodes in de manufacturing flow.

Je doet de nodige aanpassingen aan gebruikte systemen. Je initieert nieuwe methodes, processen en verbeteringsvoorstellen.

Je bent het centrale aanspreekpunt. Je geeft operationele ondersteuning en opleiding voor zowel bestaande als nieuwe methodes en processen.

Verder ben je, in samenwerking met het cross-departementele projectteam, verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe producten op de productielijnen.

Je organiseert de productielijn zo efficiënt mogelijk met het oog op veiligheid, een goede productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en efficiëntie.

UW PROFIEL : Je beschikt over een Master diploma Elektromechanica (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Elektromechanica).

Zowel kandidaten met enkele jaren ervaring als schoolverlaters met het juiste diploma komen in aanmerking. Je kan vlot overweg met tools zoals BPCS, Outlook en MS Office (Word en Excel).

Je hebt een analytisch denkvermogen. Je bent klant-, resultaat- en oplossingsgericht. Je bent een teamplayer en kan mensen motiveren om te werken met nieuwe processen.

Je denkt breed en staat open voor nieuwe ideeën en ervaringen. Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige ondersteuning krijgt Opleidingsmogelijkheden Aantrekkelijk loonpakket CONTACT : Seyma Kalkan, seyma.

kalkan p4p.be 0484 54 01 15 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Manufacturing Engineer, Manufacturing Ingenieur, Productie Ingenieur, Production Engineer, Projectingenieur, Productie, Processen, Procesingenieur, Master, Industrieel Ingenieur Elektromechanica, Burgerlijk Ingenieur, Mechanica, Elektromechanica, Werktuigkunde, Antwerpen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier