Assistent Projectleider/administratief bediende (M/V)
Actief Interim Kapellen
Kalmthout, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Ben jij nog op zoek naar een job in de bouw in de brede omgeving te Kalmthout? Zoek niet verder! Je fungeert als rechterhand van de werfleider en biedt ondersteuning voor verschillende projecten.

Het is een administratief ondersteunende functie, je zorgt voor een perfecte administratie van de dossiers. Je start een werf op van A tot Z, je plaatst bestellingen en vraagt offertes op bij verschillende leveranciers.

Planning, coördinatie en goede communicatie met leveranciers en klanten is een must. Je werkt proactief mee aan de rendabiliteit en de kwalitatieve oplevering van de werven.

 • Je evalueert elk project met een nacalculatie. Kortom een heel gevarieerde job ! Functie-eisen Administratieve ervaring is een must je hebt een eerste werkervaring achter de rug Goede kennis Office Technisch bouwkundige achtergrond is een pluspunt Je hebt een analytische geest;
 • waardoor je sterk bent met cijfers en het zoeken van alternatieven en oplossingen Je weet van aanpakken en je hebt een echte hands-on mentaliteit Je kan zelfstandig werken doch in nauwe samenwerking met collega's en projectleiding Je communiceert vlot naar collega's en naar de klanten toe Je bent een dynamisch en gemotiveerd persoon Je bent zeer vlot in het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt Arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een groeiend familie bedrijf met een aangename werksfeer.

  De zaakvoerders staan open voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen om je ervaringen en kennis naar een hoger niveau te brengen.

  Plaats van tewerkstelling is Kalmthout. Je kan rekenen op een correcte verloning op basis van je profiel en / of ervaring aangevuld met extra's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier