Recruitment Consultant
Carrée, Biebuyck & Partners
Brussels
22 uur geleden

Function : Consultancy

Languages :

Nederlands - Engels - Frans

Type : Full Time

Full Time

De consultants van Carrée, Biebuyck & Partners bouwden hun hele carrière op rond een passie die hen reeds verschillende jaren boeit : het rekruteren van kaderleden en specialisten, het zoeken naar talent en het samenbrengen van de behoeften van de bedrijven en de aspiraties van de kandidaten, met als sleutelwoorden onthaal - luisterbereidheid advies.

In België werken we vanuit locaties Antwerpen en Brussel, terwijl we eveneens deel uitmaken van een internationaal netwerk van gelijkaardige kantoren : IRC Global Executive Search Partners.

Voor onze vestiging in Brussel zoeken wij een (m / v) :

Die actief meewerkt aan de verdere kwantitatieve en kwalitatieve uitbouw van ons kantoor in Brussel. Hij / zij werkt via actieve klantenacquisitie aan de opbouw van zijn / haar eigen netwerk en behartigt de projecten van A tot Z.

Hierbij wordt men ondersteund door een team van in-house research associates en met alle mogelijke adminstratieve en ICT tools

Commerciële slagkracht, een integere ingesteldheid en een goede drietaligheid (NL,F,E) vormen verder een absolute must.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier