BEDIENDE COMMERCIELE BINNENDIENST VOOR DE FRANSE MARKT – REGIO KORTRIJK
Argon Selectie
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
19 uur geleden
source : Jobat

Als bediende commerciële binnendienst sta je het management en verkoopteam bij in de opvolging van klanten, bestellingen en alle bijbehorende administratie.

Je geeft informatie over bestellingen, verzendingen, levertijden e.d. aan klanten. Je handelt prijs- en voorraadaanvragen af.

Je lost problemen op en stelt hiervoor actieplannen op. Je geeft een eerst technische ondersteuning en stuurt relevante technische gegevens door.

Daarnaast lever je ook efficiënt kwalitatieve resultaten af door nauw samen te werken met interne afdelingen om alle relevante en correcte gegevens te verkrijgen.

Daarbij zorg je voor de correcte administratie van offertes, retouropdrachten, orderopname

Je genoot een bacheloropleiding in office management, talen en kan reeds een relevante eerste ervaring voorleggen. Tevens heb je een zeer goede kennis Nederlands en Frans, en een goede kennis Engels.

Daarnaast heb je ook een goede IT-kennis en heb je reeds gewerkt met een CRM-tool. Je bent sterk organisatorisch, bent accuraat en kan makkelijk communiceren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier