Azure DevOps Engineer
Wolters Kluwer
Zwijnaarde, Ghent, BEL
5 dagen geleden

Doel van de functie Als Azure DevOps Engineer lever je een belangrijke bijdrage in de transitie van onze eigen software producten richting de cloud.

Dit zijn je verantwoordelijkheden : Je maakt deel uit van het development team waar het tijdig opleveren van kwalitatieve cloud software hoog in het vaandel wordt gedragen.

Je werkt aan de verbetering van onze processen voor continuous integration, continuous deployment, automated testing én release management.

Je streeft naar de hoogste normen op vlak van beveiliging. Op basis van je expertise schat je correct en tijdig in welke impact de productvereisten hebben op de technologie en applicaties.

 • Je werkt hecht samen met de Technisch Architect én de verschillende development teams. We zijn flexibel wat betreft de locatie;
 • je kunt werken vanuit Hasselt, Mechelen of Gent. Je werkt samen met hybride development teams over verschillende locaties en adviseert hen in het DevOps domein.

  Wij zoeken iemand die : Product vereisten en designs durft te bevragen en hierover constructieve input kan leveren. Kan omgaan met complexe architecturen en code structuren.

  Ondernemend en zelfsturend is. Een passie voor technologie heeft. In staat is om met de verschillende stakeholders helder te communiceren.

  Een teamplayer is en fantastische collega wil worden! Daarnaast beschik je over : Minimaal 2 jaar ervaring als .net developer en gebruik van MicrosoftDevops (VSTS).

  Een passie voor security en cloud; (ervaring in werken in devops rol is een plus). Je hebt de interesse en ambitie om samen met ons een devops strategie op te zetten, teams te begeleiden om release & end-to-end te automatiseren, productie problemen op te volgen & best practices te documenteren & te delen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier