Area Assistant (m/v/x)
Selor
Brussel, Belgium
2 dagen geleden

Jobinhoud

In het licht van het groeiend maatschappelijk belang van de kilometerheffing die voor haar bijkomende opdrachten meebrengt,

wenst Viapass haar organisatie te versterken met

2 meertalige Area Assistants

die elk de administratief-organisatorische ondersteuning van een werkgebied binnen Viapass voor hun rekening nemen.

In het licht van het groeiend maatschappelijk belang van de kilometerheffing die voor haar bijkomende opdrachten meebrengt, wenst Viapass haar organisatie te versterken met

2 meertalige Area Assistants

die elk de administratief-organisatorische ondersteuning van een werkgebied binnen Viapass voor hun rekening nemen.

Als Area Assistant is u de draaiende spil van het werkgebied dat u ondersteunt :

Door er proactief voor te zorgen dat uw collega’s zich kunnen wijden aan hun kerntaken, verhoogt u de doeltreffendheid en de efficiëntie van de activiteiten van het werkgebied.

Bij de invulling van uw functie wordt u gecoacht in en overeenkomstig de geplogenheden van het huis, maar tegelijk is er ruimte om uw initiatieven te ontwikkelen en uw eigen accenten te leggen die de werking van de dienst ten goede komen.

U neemt een divers pakket aan administratief - organisatorische verantwoordelijkheden op waarvan sommige wederkerend van aard zijn terwijl andere een ad-hoc aanpak vereisen :

 • U ondersteunt uw collega’s van het werkgebied door het vervullen van ad-hoc opdrachten.
 • U behandelt zelfstandig de u toevertrouwde dossiers, waarbij u bij werkgebied overschrijdende topics vlot overleg pleegt met de betrokken collega’s.
 • U houdt de werkgebied-agenda bij van de lopende zaken, en samen met uw collega’s legt u het traject vast van de op til staande projecten.
 • U maakt rapporten op van de analyses van informatie die u verzameld heeft en / of van de gegevensbestanden die u worden toevertrouwd.
 • U stelt de relevante resultaten hiervan op een visueel sterke - gebruikmakend van MS office-software en overtuigende manier voor.

 • Samen met uw collega’s ontwikkelt u beleids-en operationele-communicatie instrumenten die Viapass in staat stelt haar opdrachten nog efficiënter uit te voeren.
 • U houdt de onderscheiden digitale en fysieke bedrijfsdocumenten bij en archiveert deze op een systematische manier in de hiervoor voorhanden zijnde systemen.
 • U is de beheerder van zowel de actieve als de afgewerkte dossiers van uw werkgebied.

 • U stelt de notulen / verslagen op van de werkvergaderingen en houdt een register bij van de daar genomen beslissingen die U ook doorstuurt naar de betrokken medewerkers en partners.
 • Het staat buiten kijf dat u de opvolging verzorgt van de lopende en openstaande actiepunten.
 • U inventariseert de processen en procedures en stelt hiervan het handboek samen. U verspreidt op gezette tijden de updates ervan en houdt de medewerkers en partners zodoende op de hoogte.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier