Content Marketing Project Manager
Propaganda
Zaventem, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat je komt doen Projectcoördinatie en management Goede uitvoering van je eigen content marketingprojecten Projecten permanent afstemmen met de marketing- en communicatie-doelstellingen van je klanten en beheer van projectbudgetten Realisatieproces bepalen en opvolgen van begin tot afwerking, in overleg met klant, interne en externe medewerkers Actief speuren naar mogelijke verbeteringen, extra opportuniteiten, nieuwe ideeën bij je klanten Editorial Conceptuele en inhoudelijke lijn van content marketingprojecten bepalen, m.

a.w. brainstormen rond formats en rubrieken, bepalen van invalshoeken, definiëren van de redactionele stijl Externe redacteurs aansturen en eventueel zelf korte teksten redigeren, beoordelen en bijsturen waar nodig Wat je kan Ervaring in on- en offline marketingcommunicatie in het algemeen en met content marketing projecten in het bijzonder Enkele jaren professionele ervaring met projectcoördinatie Oog voor krachtige (web)copy en de combinatie woord / beeld Uitgesproken redactionele skills en grote taalgevoeligheid Gestructureerd en systematisch te werk gaan Jezelf goed mondeling én schriftelijk uitdrukken in het Frans Wie je bent Enthousiast van straffe content : de wereld van content marketing, communicatie, media houdt je al enkele jaren meer dan bezig Flexibel in de omgang met mensen Zelfstandig, je hebt niet continu bevestiging nodig Communicatief, enthousiast én ambitieus.

Een uitdaging ga je niet uit de weg, integendeel : je sprint er meestal naartoe Commercieel inzicht, een flinke dosis analytisch vermogen en je voelt je thuis in een klantgedreven organisatie.

Je energie, die haal je uit het behalen van best in class’ resultaten Je loopt graag voor de troepen uit en krijgt anderen mee in je ideeën Stevig in je schoenen en niet bang om je mening te geven Je woont in een straal van 50 km rond Zaventem Wat wij beloven Je maakt deel uit van één van de strafste content marketing agencies van het land.

Premium brands in uiteenlopende sectoren (zoals Proximus, KBC, Makro-METRO, Carrefour, OZ, Rabobank.be ) worden je klanten Gelegenheid om je eigen functie mee uitbouwen en jezelf in de sector te laten zien.

Daarbij werk je nauw samen met de eigenaars én het management Een losse en informele sfeer in een dynamische kmo (45 talenten) met een modern management, plezante projectmanagers en veelzijdige vormgevers Van binnenuit mee de new things’ in content marketing bepalen The usuals; prima salaris, >

20 lunch & learn opleidingssessies, flexibele werktijden, >

26 vakantiedagen, verse soep, verse snoep, vers fruit, maaltijd- en eco-cheques, hospitalisatieverzekering, een paar feestjes, enz.. enz

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier