Operator 3 ploegen
Accent Jobs for People NV
Wetteren, BE
5 dagen geleden

U wordt machineoperator van een BOBST / Iberica diecutter (stansmachine).

In uw shift heeft u de volledige verantwoordelijkheid over de machine, u voert de set-up uit in overeenstemming met instructies en order specificaties en zorgt voor de nodige aanpassingen in het gehele productieproces.

U zorgt voor efficiëntie en kwaliteit van de productie die voldoet aan alle aspecten van specifieke klantvereisten met regelmatige inspecties.

Het doel is om de conforme producten op maximale snelheid te produceren met minimale verspilling. U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het gestanst gebied en het uitvoeren van andere taken zoals toegewezen.

U voert routinematig en preventief onderhoud uit op alle toegewezen apparatuur en lost machinekwesties op in samenwerking met de technische afdeling en / of uw supervisor.

Operatoren werken nauw samen met het volledige team van onze productiefaciliteit om continue veiligheids- en verbeteringsinspanningen te ondersteunen die een veilige en efficiënte werkomgeving garanderen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier