Promotor Knaek (Bloedserieus) GENT
Knaek
9000 Gent
5 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Knaek is opgericht door studenten om medestudenten zoveel mogelijk geld te laten besparen. Wij vinden het belangrijk dat de studentenkortingen die wij promoten aansprekend zijn.

Als ons team niet warm loopt voor een korting, dan komt hij niet in de app.

Om de leukste kortingen te realiseren, ontvangen en benaderen we dagelijks bedrijven die studenten willen bereiken. Elke studentenstad heeft een eigen stadsmanager die nauwlettend bijhoudt welke bedrijven baat hebben bij het voeren van een Knaek-korting.

Uiteindelijk halen alleen de 23 beste acties per stad de Knaek-app.

Al sinds onze oprichting werken we samen met studentenverenigingen. Via ons partnerprogramma voorzien wij jaarlijks duizenden studenten van een gratis app.

Hiermee besparen alle studenten tezamen inmiddels al meer dan 5 miljoen euro per jaar. Maar ook bedrijven profiteren van Knaek, omdat dat ze, mits hun korting goed is, fors kunnen besparen op advertentiekosten.

Job description

Maak jezelf blij met een gevulde portemonnee!

Dat je met Knaek veel geld kunt besparen wist je al.

Nu krijg je ook de kans om (extra) geld te verdienen!

Knaek is op zoek naar promotors die in hun eigen studentenstad hun mede-studenten willen verblijden met een gratis Knaek-app.

Dit jaar geven we aan alle studenten die bloed komen geven tijdens Bloedserieus een gratis Knaek-pas ter waarde van €20!

Hoe werkt dat?

De locale citymanager neemt met jou contact op en voorziet je van alles wat je nodig hebt. De knaek-pasjes zijn in vorm van een krascode die de donors via hun smartphone activeren.

Terwijl ze wachten begeleidt je hen om de app te activeren.

Wanneer is dat?

Dagelijks van maandag 5 november tot donderdag 8 november zijn er 2 shiften van 2 uur te UFO Sint-Pietersnieuwstraat 33.

Maandag 5 november 2018

16u30 19u30

Dinsdag 6 november 2018

16u30 19u30

Woensdag 7 november 2018

15u30-18u00

Donderdag 8 november 2018

15u30-18u00

Als je 2 of meer van deze shifts zou kunnen doen, let me know!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier