PROJECTLEIDER ZWEMBADEN
Hays Kortrijk
Brugge, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Deze aannemer is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zwembaden voor een high-end cliënteel. Ieder project wordt op maat bedacht door hun eigen team van tuinarchitecten en uitgevoerd door vakmensen die oog hebben voor een perfecte afwerking.

Daar men wil blijven evolueren, wil men ook investeren in een sterke projectleider met bouwkundige achtergrond. Voor het technisch gedeelte kan je rekenen op een bekwame collega.

Als projectleider krijg je van de tuinarchitect het verkochte dossier door. Samen gaan jullie de nodige bestellingen plaatsen en planning uitwerken.

Vervolgens neem je het klantencontact over en leg je alle afspraken vast voor de realisatie van het project. Je werkt bepaalde details uit in Vectorworks, bvb.

voor de betonleverancier. Eénmaal je zwembadproject in opbouw, zie je nauwgezet toe op een perfecte uitvoering en stuur je bij waar nodig.

Na oplevering geef je je dossier door voor facturatie.

Voor deze betrekking als projectleider kijken wij in de eerste plaats uit naar iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt, alsook van nature aandacht heeft voor mooie architectuur, esthetiek in het algemeen en verfijning.

Verder is hier een grondige kennis van bouw onontbeerlijk. Idealiter kom je uit de villabouw of totaalrenovatie. Je kan tekenen in Vectorworks of Autocad, kennis Bouwsoft is een pluspunt.

Idealiter heeft u een opleiding genoten tot Architect, Ingenieur Bouwkunde, Bachelor Bouw. Ofwel heeft u voldoende relevante ervaring uit de zwembaden die dit kan compenseren.

Tot slot ben je als projectleider best proactief, goed in organisatie en communicatie. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Iedereen werkt graag in deze firma en is trots op de mooie zaken die ze samen realiseren. De zaakvoerder is correct, zeer toegankelijk en zorgt er voor de beste werkmiddelen, een mooie verloning, en de nodige vrijheid.

Je komt er terecht in een ambitieuze firma met sterke reputatie.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als Projectleider zwembaden? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk solliciteer online of bel op het nummer 0498 / 176691.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier