Elektrotechnieker in dag (voedingsbedrijf) - regio Deinze
AGO Jobs & HR
Nazareth, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor een sterk groeiend voedingsbedrijf in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar een elektrotechnieker in dag.

 • Het doel van de functie is om storingen op elektrotechnisch vlak op te lossen.Onder meer volgende zaken maken deel uit van jouw takenpakket : - Je analyseert storingen op elektrotechnisch vlak en lost deze op (geautomatiseerde productie-installaties en gerobotiseerde inpakafdeling);
 • Je zorgt voor een goede werking van de installaties en voert aanpassing en / of verbeteringswerken uit;- Je verleent technische ondersteuning aan de ploegverantwoordelijken en externen;
 • Je neemt de nodige veiligheidsnormen en wettelijke regelgeving hoog in het vaandel.
 • Voor het uitoefenen van deze job ben je in het bezit van een technisch middelbaar diploma, bij voorkeur in de elektrotechnieken of je bent gelijkwaardig door ervaring.

  Indien je reeds ervaring hebt in de voedingsindustrie, heb je een streepje voor.Je hebt reeds een brede technische kennis betreffende elektriciteit, elektronica, meet- en regeltechniek en PLC.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier