FULLSTACK .NET ENGINEER
Ordina Belgium
Mechelen, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als fullstack .NET engineer zal je deel uitmaken van een ervaren team en kom je in aanraking met een brede waaier aan technologieën.

Je staat in voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en de verbetering van bestaande applicaties. Van het bouwen van intuïtieve schermen in een modern Javascript framework, tot het optimaliseren van een database-query, het zit allemaal in je takenpakket.

Variatie gegarandeerd! Je wordt betrokken van bij het begin, van het brainstormen rond de functionaliteiten of het maken van een technische analyse.

De DevOps mindset spreekt je aan, want op die manier kan je zowel meewerken aan de ontwikkeling, het testen en de integratie van software.

Als consultant ontzorg je je klant door oplossingen aan te bieden voor hun uitdagingen. Je creëert extra toegevoegde waarde door je kennis te delen met zowel de klant als je collega’s.

Doordat je omringd wordt door een mix van meer en minder ervaren collega’s kan je zelf bijleren en op jouw beurt anderen begeleiden.

Heb je een paar jaren ervaring, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt om verder te groeien? Dan dragen we graag bij aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zo maak je snel kennis met alle aspecten van .NET development en bouw je zelf aan je toekomst. Wil je deel uitmaken van een snel groeiend en dynamisch team?

Solliciteer dan snel en kom ons team versterken!

 • Je hebt een passie voor .NET technologie en beschikt over minstens 3 jaar beroepservaring als .NET developer
 • Je bent een teamspeler en je kijkt er naar uit om door te groeien als consultant
 • Je bent gepassioneerd door mobile en web ontwikkeling
 • Je hebt een goede kennis van OO-principles
 • Je hebt ervaring met de .NET stack : C#, ASP.NET MVC, Entity Framework, UWP, WCF, API design, Angular, design patterns en DevOps
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en je communiceert vlot en duidelijk, zowel met collega’s als met klanten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier