Sales Engineer (m/v/x)
Metiselect
Anderlecht, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie Als Sales Engineer, leg je contacten met potentiële klanten binnen en buiten de groep met het oog op het aanbieden van multi-technische onderhoudscontracten.

Je selecteert hierbij de klanten met de grootste kans op succes. Je analyseert in samenwerking met de Quotation Engineer de multi-technische installaties op basis van een uitgewerkt bestek, een plaatsbezoek of van een eigen ontwerp / studie met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad.

Je ben verantwoordelijk voor de analyse van offerteaanvragen en lastenboeken, het zelfstandig uitwerken en opstellen van offertes voor onderhoudscontracten.

Je rapporteert aan de Business Development Manager en maakt deel uit van het team Sales & Engineering . De studie en offerte wordt uitgewerkt samen met de Quotation Engineers waarin wordt gerekend op jouw creativiteit en zelfstandigheid.

Je overtuigt mee de klant om het contract te tekenen. Je onderhoudt een commerciële relatie met de belangrijkste bestaande klanten en hebt daarbij oog voor mogelijke commerciële opportuniteiten.

Je technische kennis van HVAC- en elektrische installaties alsook de ervaring die je hebt binnen de sector, laten je toe interessante varianten uit te werken in je dossiers Profiel Bachelor of Master (bij voorkeur Industrieel Ingenieur of Industriële Wetenschappen) mechanica, elektriciteit of elektromechanica met ervaring in de sector Nederlands met basiskennis van het Frans en Engels Je bent een teamplayer, ondernemer en neemt graag initiatief Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen om deadlines te behalen Je bent analytisch en werkt nauwkeurig met cijfers Onze klant Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van technische installaties zoals onder andere verwarming, ventilatie and air-condionning, sanitair, hoog- en laagspanning, zwakstroom, alsook het beheer van onderaannemers.

Ze bieden aan klanten services gaande van eenvoudig onderhoud tot en met totale waarborgprojecten in het kader van private en publieke samenwerking-concessies.

Aanbod Een afwisselende job in een nieuwe stabiele onderneming behorend tot een grote vooraanstaande beursgenoteerde groep in België.

Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen op maat.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier