Technisch commercieel bediende bouw / Dagdienst
Actief Interim Westmalle
Malle, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Hou jij ervan om klanten gelukkig te maken? Wil je er mee voor zorgen dat iedereen een mooi dak boven zich heeft? Dan ben jij onze nieuwe medewerker!

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze 3 huidige baliemedewerkers. Jij zal mee instaan voor onze administratie, hierin zal je een planning voor onze chauffeurs maken en deze meegeven en na het einde van de leveringen nakijken.

Ook zal je mee verantwoordelijk zijn voor het stockberheer voor de maatwerk producten. Maar jouw takenpakket gaat veel verder dan dat, je zal onze klanten ontvangen in onze winkel en ze met raad en daad bijstaan zodat ze het juiste dak boven hun hoofd hebben.

Ook de telefoon zal gedurende jouw werkdag geen seconde van je zijde wijken, zo kan je de klanten telefonisch op een correcte manier verder helpen.

Wanneer werk je?

Jij werkt afwisselend van 7 t.e.m. 16 uur en van 8 t.e.m. 17 uur. Op vrijdag start je het weekend rond 14u45 of om 15u45. Mooi toch?

 • Je hebt een vriendelijke en spontane persoonlijkheid en staat altijd met de glimlach klaar voor onze klanten
 • Om onze klanten verder te helpen en onze vaktermen te begrijpen beschik je over een goede kennis Nederlands
 • Een kennis van onze materialen is een groot pluspunt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier