Smals - ETL Specialist
Smals
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rol Als ETL Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het Datawarehouse. Tot jouw takenpakket behoren volgende taken : Het opladen van gegevens uit de bronsystemen.

Het structureren van de gegevens binnen het Datawarehouse zelf. Het aanbieden van stermodellen aan de rapportagetools. Het onderhouden van de verschillende omgevingen.

Uw profiel Je beschikt over een Bachelor in de informatica en je kan terugblikken op een eerste ervaring in een Datawarehouse-omgeving.

Je beschikt over een grondige kennis van SQL. Kennis van de principes van de relationele datamodelleringstheorie en sterschema-modellering is tevens onmisbaar.

Daarnaast heb je een goede kennis van Oracle Data Integrator. Je hebt sterke analytische vaardigheden en oog voor detail.

Je kan zowel in team als autonoom werken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden. Ons aanbod Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier