(JUNIOR) SOFTWARE DEVELOPMENT ENGINEER C++ REGIO GEEL
People 4 Projects bvba
Geel, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

P4P is voor een klant in Geel op zoek naar een (Junior) Software Development Engineer C++. FUNCTIEBESCHRIJVING : De primaire focus als (Junior) Software Development Engineer C++ is het ontwikkelen van software.

Toch zoeken we bij voorkeur een allround profiel / instelling omdat doorgroeimogelijkheden intern reëel zijn. Naast het ontwikkelen van nieuwe software, zal ook aanpassing van bestaande software, en de verbetering van de efficiëntie en integriteit van het systeem tot je takenpakket behoren.

Je verzorgt het opstellen van technische documentatie en specificaties. Je neemt deel aan reviews en code inspecties. Je staat in voor integratie en het installeren van software in het netwerk van de klant.

Uitvoeren van de module-, functie- en integratietesten is ook deel van je job. Je onderhoudt de geleverde software. Je biedt technische ondersteuning tijdens het verkoopproces van de software.

UW PROFIEL : Je behaalde een Master (Ingenieur) Elektronica ICT, Informatica, Electrical Engineering, Computer Science, Information Technology, Electrical & Electronics Engineering, Toegepaste Informatica of Computerwetenschappen.

Je hebt minstens 3 jaar werkervaring met programmeren in C++. Know-how van en / of ervaring met C ++, .NET en Java Programming is een must.

Know-how van Unix / Linux / Windows-besturingssystemen is gewenst. Je bent in staat om te werken in een zeer complexe en internationale omgeving.

Je bent gepassioneerd, creatief, inspirerend, een teamspeler. Ervaring in GSM (GSM-R) en IP-SIP-netwerken is een pluspunt.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Engels. AANBOD : Je wordt deel van een baanbrekende jong en sterk groeiend bedrijf, met onbeperkte carrièremogelijkheden.

Je geniet mee van het succes van de onderneming. Een inspirerende kantooromgeving en een state-of-the-art ontwikkelingstool.

Je kan je carrière ontwikkelen in een internationale omgeving. Een meer dan marktconform is salarispakket (incl. bedrijfswagen en ruim pakket extralegale voordelen) C++ Developer, Software R&D Engineer, Software Development Engineer, Software Ontwikkelaar, Software Developer, C++, .

NET, Java, Softwareontwikkeling, Master, Ingenieur, Software Ontwikkeling, Computer Engineering, Computer Science, Information Technology, Computerwetenschappen, Informatica, Toegepaste Informatica, Elektronica-

ICT, Geel, Kempen, Voice Over IP, VoIP, Doctoraat, PhD, Geel CONTACT : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier