Ambitieuze Projectleider/Product owner met start-up dynamiek
Austin Bright
Antwerpen, Belgium
21 uur geleden
source : Experteer

IntroductionDeze onderneming heeft een lange geschiedenis binnen de sector rond software applicaties voor medische instellingen en besloot twee jaar geleden om een frisse wind in het bedrijf te blazen.

De jonge groep van investeerders kwamen ook met een heropfrissing van de bestaande producten maar ook de lancering van nieuwe, waardoor ze nu op zoek gaan naar iemand die zijn / haar schouders onder deze producten wilt zetten.

 • De functie zal een mengeling van analyse, project management en product ownership inhouden. Klaar voor zulke uitdaging?ResponsibilitiesJouw verantwoordelijkheden : Projectleider, Product owner, Functioneel analist, Medische sectorWerken binnen een start-up is vaak gelijk aan een functie met verschillende hoeden en dit is hier ook van toepassing;
 • Op basis van het gesprek met de klant zal je de nodige functionaliteiten die het product dient te verzorgen, uit schrijvenBouw samen met de UI designer de verschillende interfaces.

  Trek het project naar je toe door het opstellen van een roadmap en volg het ontwikkelingsteam tijdens het trajectAls laatste ben je ook verantwoordelijk voor implementatie van het product bij de klant en hun opleiding in het gebruik hiervan.

  ProfileJouw profiel : Projectleider, Product owner, Functioneel analist, Medische sector- Toewijding en verantwoordelijkheidszin zijn twee van de belangrijkste kenmerken voor deze functie.

  Zonder deze twee, is het voor hen niet mogelijk om tot het gewenste resultaat te komen.- Ervaring of wil in het werken in een start-up.

  Het staat niet altijd synoniem aan "chaos", maar je moet als persoon hier in willen en kunnen navigeren.- Een degelijke technische achtergrond is vereist.

  Als tussenpersoon tussen de klant en jouw IT-team, moet jij letterlijk non-technische requirements kunnen omzetten naar technische termen en omgekeerd.

 • Je ziet jouw communicatieve vaardigheden als een van je sterkste troeven. Het is noodzakelijk dat je volledig drietalig bent omdat ze hier ook klanten over de taalgrens hebben.
 • Minimum vijf jaar ervaring en idealieter ervaring in elk segment van deze functie. Dat wilt zeggen dat je ervaring hebt in analyse en project management.
 • Projectleider, Product owner, Functioneel analist, Medische sector - Locatie : MechelenJob OfferOns aanbod : Projectleider, Product owner, Functioneel analist, Medische sectorEen functie waar je de nodige uitdaging kan verwachten! Daartegenover geeft het bedrijf jouw de nodige inloop periode en zullen de verantwoordelijkheden en taken opbouwend aan jouw bord toegevoegd worden.

  Hiernaast zal men jou hier de nodige tools bezorgen, waardoor je deze functie naar behoren kan uitvoeren. Gaande van de verschillende opleidingen, als ook op persoonlijke ontwikkelingen en communicatieve vaardigheden.

  Een uitstekend loon met daarbij ook een sterk aangevuld voordelenpakket bestaande uit een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, gsm en abonnement.

  Een vlot te bereiken bedrijfspand en flexibele werkuren, zodat je op vlak van work / life balance dit zeker ook in het oog kan houden.

  Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin ge nteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier