Software Engineer
IMPACT
Antwerp, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobomschrijving Als Software Engineer PLC is jouw grootste motivatie een tevreden klant. Jouw creativiteit en technisch inzicht zijn de belangrijkste troeven om een project te doen slagen! Je komt als PLC-software engineer terecht bij een multitechnische dienstverlener binnen de industrie en gebouwen Je bent als PLC-programmeur verantwoordelijk voor verschillende softwareprojecten binnen de automatisering Je staat zowel in voor het ontwerp en programmatie van de systemen als voor de ingebruikstelling en nazorg Je zorgt ervoor dat het project duidelijk gedocumenteerd is en geeft eventuele opleidingen Bij eventuele technische issues, stel je een doelgerichte oplossing voor Je rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke Gewenst profiel Je behaalde een diploma industrieel ingenieur of een bachelor elektromechanica Je hebt een uitgebreide kennis van verschillende PLC-softwareprogramma’s Je kan vlot werken met het MS Office pakket Je hebt ervaring in de automobielsector Stress is voor jou een verre onbekende Je bent flexibel Je bent iemand die zeer resultaat- en doelgericht werkt Je hebt een VCA-attest of bent bereid dit te behalen Je hebt een rijbewijs B Je beheerst het Nederlands uitstekend.

Als je je kan behelpen in Frans en Engels is dit mooi meegenomen! Je bent in de mogelijkheid om af en toe te reizen voor het werk Aanbod Je collega’s zijn net als jij geboeid door techniek Je kan rekenen op een interessante en uitdagende job met heel wat ruimte voor jouw persoonlijke input en ambities Ready for the next level?

Dankzij een voortdurende ondersteuning door een team van coaches kan je op je eigen ritme evolueren Een aantrekkelijk bedrag op je rekening conform jouw kennis en vaardigheden?

Check! Een fijne werksfeer in alle veiligheid krijg je er sowieso nog bovenop Waar ga je werken? Je komt terecht bij een dynamische multitechnische expert waarbij er een zeer open-minded werksfeer heerst

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier