Overige functies
ALLEN & OVERY LLP
Antwerp B-2600 Belgium
1 dag geleden

Wat we doen

Allen & Overy LLP Belgium stelt ongeveer 35 personal assistants en ongeveer 60 andere medewerkers te werk in een breed scala aan ondersteunende functies op verschillende niveaus.

Page Content

Binnen Allen & Overy LLP heerst er een open, niet-hiërarchische sfeer. We moedigen onze mensen aan om hun persoonlijke verwachtingen te uiten, ons te laten weten welk werk ze het liefst zouden doen en welke specifieke opleidingen ze graag zouden volgen.

Op deze manier geven ze richting aan hun eigen loopbaan binnen de mogelijkheden die Allen & Overy LLP te bieden heeft.

Ongeveer een derde van de medewerkers die bij Allen & Overy LLP Belgium werken, zijn personal assistants, die werkzaam zijn binnen verschillende praktijkgroepen.

Daarnaast worden deze praktijkgroepen door verschillende andere diensten ondersteund, met name : IT, Financie, Business Development, Business Services, HR, Paralegal ondersteuning, het Engelse Communicatiecentrum, Knowhow en de bibliotheek.

Business Development

Marketing wordt binnen Allen & Overy LLP gezien als een belangrijke strategische activiteit en een nuttig instrument om onze activiteiten en rentabiliteit te verhogen.

De afdeling Business Development begeleidt advocaten en ondersteunt hen bij allerlei business development activiteiten, zoals client targeting, pitch management, onderzoek, concurrentieanalyse en nog veel meer.

Daarnaast is de Business Development afdeling betrokken bij diverse brandinginitiatieven. Dit omvat het onderhouden van mediarelaties, het uitbrengen van publicaties (zowel gedrukt als online) en de organisatie van cliëntevenementen.

De afdeling Business Development bestaat uit flexibele en innovatieve teamspelers, met een solide marketingervaring en uitstekende probleemoplossende en communicatieve vaardigheden.

Business Services

Er zijn vele functies in de afdeling zakelijke dienstverlening, variërend van de receptie, catering, print room, inkoop en beheer van kantoorbenodigdheden, postafhandeling, archiefbeheer tot vastgoedmanagement.

In al deze gebieden streven we naar het hoogste niveau van dienstverlening en ondersteuning voor onze interne klanten en cliënten.

Dit bereiken we door klantgericht personeel. aan te werven en te behouden.

English Communications Centre

Het Engels Communicatiecentrum (ECC) bestaat uit een team van advocaten met Engels als moedertaal. Hun doel is het verbeteren van de kwaliteit van juridische documenten en adviezen in het Engels (de belangrijkste zakelijke taal van Allen & Overy LLP) te verbeteren.

Zij doen dit enerzijds door zelf teksten te bewerken en anderzijds door opleidingen en coaching aan de advocaten te geven.

Finance

Zoals alle ondersteunende functies, is de afdeling Financiën een belangrijke component in het aansturen van de activiteiten.

Deze afdeling telt verschillende focusgebieden, zoals financiële analyse en budgetcontrole, boekhouding, facturatie en kredietcontrole.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met de juiste academische en professionele kwalificaties. Vaardigheden en kennis zijn echter maar een deel van de puzzel : teamwerk en communicatie zijn zeker zo belangrijk.

Human Resources

Onze advocaten en medewerkers een volledige HR-dienstverlening bieden is een essentieel onderdeel van onze activiteiten.

De HR-functie bij Allen & Overy LLP speelt een belangrijke strategische en faciliterende rol bij het aanwerven, motiveren, ontwikkelen en behouden van de best mogelijke advocaten en medewerkers op alle niveaus.

Information Technology

De Belgische IT-afdeling is verantwoordelijk voor het onderhouden van de IT-infrastructuur van Allen & Overy LLP en het implementeren van de wereldwijde IT-

strategie. Ze biedt verschillende IT-diensten, waaronder een helpdesk.

Know how and library

Onze knowhowdeskundigen werken voor een specifieke praktijkgroep. Ze volgen juridische ontwikkelingen, werken mee en dragen bij aan nieuwsbrieven, onderhouden de knowhowdatabases en beantwoorden vragen van advocaten.

Hun steun geeft onze advocaten een voorsprong en helpt hen om sneller te reageren op vragen van cliënten.

Onze bibliothecarissen doen veel meer dan het beheer van boeken en tijdschriften. Met hun expertise en ervaring helpen ze onze advocaten snel ondersteunend materiaal te verzamelen voor een specifiek onderzoek.

Paralegal support

Onze paralegal medewerkers zijn essentieel omdat zij hoogwaardige corporate housekeeping-diensten aan onze cliënten aanbieden.

Zij zorgen ervoor dat alle bedrijfsdocumenten worden bewaard en dat cliënten tijdig voldoen aan alle bedrijfsvereisten.

Het paralegal personeel speelt een belangrijke rol in het mechanisme van het juridische proces.

Personal Assistants

Onze PA's bieden een belangrijke ondersteuning aan onze advocaten, zodat zij zich op hun juridische werkzaamheden kunnen concentreren.

De PA's ondersteunen advocaten bij hun interessante transacties en adviserend werk. Hun werk omvat een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken, zoals de professionele afhandeling van telefoongesprekken, agendabeheer en de verwerking van documenten.

Zij maken hierbij gebruik van hun sterke talenkennis (Engels, Nederlands en Frans). PA-ondersteuning wordt steeds meer geavanceerder en veeleisender en technologie en specifieke vaardigheden spelen meer en meer een belangrijke rol.

Sommige PA's hebben een meer leidinggevende rol binnen hun team. Zij beheren de workflow van hun team en worden betrokken bij verschillende projecten.

Tegenover dit hoog niveau van technische vaardigheden, professionaliteit, teamgeest en flexibiliteit, staat een competitief salaris en een uitgebreid voordelenpakket.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier