Preventieadviseur
talentus
Regio Kortrijk, BE
2 dagen geleden

De functie

Wat staat jou te wachten als preventie-adviseur?

Als preventie-adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt omtrent veiligheid en preventie. Je bouwt verder aan een effectieve en efficiënte welzijnscultuur binnen de organisatie.

Samen met de directie en alle belanghebbenden werk je aan het preventiebeleid inzake welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het Comité voor Preventie en Bescherming op het werk, waar ook de administratieve taken bij komen kijken.

Het profiel

Wat verwachten wij van een preventie-adviseur?

 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring, daarnaast beschik je over een attest preventieadviseur niveau II
 • De bouwwereld trekt jou aan
 • MS Office kent voor jou geen geheimen (Word, excel, powerpoint, )
 • Je bent communicatief sterk en deinst niet terug om een gesprek aan te gaan met anderen
 • Je hebt een flexibele ingesteldheid, de nodige creativiteit en bent in staat om mensen te coachen inzake welzijn op het werk
 • De organisatie

  Onze klant, een expert op het gebied van technologie.

  Het aanbod

  Onze klant biedt jou uiteraard een eerlijk loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen. Je komt terecht in dynamisch bedrijf, dat marktleider is in zijn sector.

  Je zal een interessante functie met de nodige zelfstandigheid bekleden, met diverse contacten. Het bedrijf investeert graag in jou, daarom zijn er diverse groeikansen en opleidingen mogelijk.

  Over ons

  Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en wil dé HR Expert van middelgrote ondernemingen worden. Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

  Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier. Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier