Huishoudelijk medewerker
Flexira B.V.
Woonzorgcentrum De Bogt, Amstelland
5 dagen geleden

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker die aan de slag wil gaan bij Woonzorgcentrum de Bogt van Amstelring! Op deze leuke locatie ondersteun je de cliënten in hun huishoudelijke taken.

Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan het schoonmaken van de woning, het doen van de afwas of het wasgoed. Natuurlijk maak je graag een praatje en ben je een luisterend oor voor de cliënt.

Ook kan je hulp soms hard nodig zijn in het restaurant. We zoeken iemand die de Bogt wil komen ondersteunen voor 24 uur in de week.

Het zal met name gaan om diensten van 08.00 - 14.00 uur. Ben jij geïnteresseerd in deze opdracht? Reageer dan snel en dan nemen wij contact met jou op!, Je bent communicatief vaardig.

Je hebt een groot verantwoordelijkheids gevoel Je bent zorgzaam Je bent bereid om een VOG aan te vragen (deze wordt door ons vergoed).

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift., Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier