Schoonmaakpersoneel Geel/Westerlo/Laakdal (m/v)
Konvert Interim Geel
Geel, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in de regio van Geel zijn we op zoek naar schoonmaakpersoneel.Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoorruimtes, eetzalen, gangen, .

 • Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden.Heb jij reeds een eerste ervaring in de schoonmaak opgedaan en beschik je over eigen vervoer?
 • Ben jij op zoek naar een deeltijdse job?Solliciteer dan snel via geel.interim konvert.be of 014 56 00 44.

  Aanbod

  De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. De ruimtes ventileren en verluchten.

  Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen. Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.

  Vloeren en meubilair schoonmaken. Toiletten en keukens schoonmakenDe handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Tewerkstelling in een groeiend bedrijf- Marktconforme verloning

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over eigen vervoer.Rijbewijs B is een vereiste.Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in de schoonmaak.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier