Shopmedewerker Rotselaar bijverdienste (M/V)
Over Ago
Leuven
13 dagen geleden
source : Over Ago

Functieomschrijving

Wij zoeken een gemotiveerde shopmedewerker om het team flexibele basis versterken in een tankstation langs de autostrade.

Je zult instaan voor de kassa, klantenbediening en algemeen winkelonderhoud. Je kan ook ingezet worden bij het maken van de broodjes.

Vereisten

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen wagen zodat je het tankstation gemakkelijk kunt bereiken. Je bent zeer flexibel naar werkuren toe, klantvriendelijk en hebt ook voor orde en netheid.

Je spreekt goed Nederlands.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je krijgt een afwisselende job, niet ver van Leuven. Je komt terecht in een tof team! Je krijgt de kans om op flexibele basis bij te verdienen.

  De dagen en uren worden onderling besproken. De uren liggen tussen 5u en 23u. Dit kan ook in het weekend zijn, maar je krijgt wel een toeslag op zon- en feestdagen.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Leuven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier