Project Ingenieur Signalling Build
HR Rail
, BE
5 uur geleden

Als Project Ingenieur Signalling ben je verantwoordelijk voor de planning, budgettering, organisatie, opvolging en oplevering van jouw projecten in het domein Signalling gedurende hun volledige levensduur.

Concreet behoren volgende taken tot verantwoordelijkheid, steeds in functie van de projecten waar je de leiding over neemt :

 • Je legt de scope , de planning en het budget van jouw projecten vast met behulp van de geschikte tools. Je rapporteert op regelmatige tijdstippen naar jouw management over de stand van zaken van de verschillende projecten.
 • Je beheert jouw projecten op een autonome en dynamische manier en communiceert hierover naar alle betrokken partijen.
 • Je coördineert en stuurt de activiteiten van het projectteam aan, dat samengesteld is uit veel verschillende actoren (interne medewerkers, externe leveranciers, onderaannemers...).
 • Je bent hierbij verantwoordelijk voor de verdeling van de taken en de naleving van de prioriteiten, de timing en het budget.
 • Via regelmatige overlegvergaderingen zorg je ervoor dat risico’s geïdentificeerd worden en obstakels in het realiseren van de projecten opgelost worden.

 • Je beheert op een proactieve manier de risico’s voor jouw projecten inzake veiligheid, kwaliteit, timing en / of budget.
 • Je onderneemt actie en formuleert strategieën wanneer deze risico’s jouw projecten kunnen beïnvloeden.

 • Je werkt actief mee in de uitwisseling van ervaring en de continue bijsturing en verbetering van de processen , en je overlegt hierover met jouw management en het Project Management Office (PMO).
 • Je werkplaats is Brussel (vlakbij het station Brussel-Zuid) maar je verplaatst je in functie van jouw projecten vaak op het terrein (tot 50%).

  Jobnews 129 H-HR / 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier