Team Lead Water
ARCADIS Belgium nv
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
4 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Een van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Als teamleader maak je deel uit van het managementteam van de Business Area Resilience (Milieu / Water / Energie) en bepaal je mee de Belgische strategie voor de invulling van de solution Water Optimisation en Climate Adaptation’.

Je blijft projectmanager voor een aantal projecten, terwijl je in andere projecten de rol van expert opneemt en zorgt voor de kwaliteitscontrole.

Als teamleader ben je verantwoordelijk voor :

 • Het implementeren van de strategie voor het team in België
 • De kwaliteit en het rendement van de projecten
 • De planning van de medewerkers en de projecten
 • De persoonlijke ontwikkeling en motivatie van je medewerkers
 • Het promoten van de Arcadis cultuur, waarden en gedragingen, het uitdragen van de Health & Safety cultuur en de groei-mindset
 • Het onderhouden van bestaande klantenrelaties, het mee instaan voor de groei van de business (samen met de sales director Resilience).
 • Je werkt op waterzuiveringsprojecten en / of projecten in drinkwaterproductie waarbij onze klanten zich voornamelijk in de publieke sector situeren maar waarbij we groeimogelijkheden in de industrie zien.

  Je hebt ervaring met ontwerp en de verschillende facetten die erbij komen kijken (procesbenadering, electromechanica, stabiliteit, ), opmaak van bestekken en aanbestedingsplannen en begeleiding in uitvoeringsfase.

 • Een belangrijke focus is optimalisatie met oog op toenemende digitalisatie en integratie van duurzaamheidsaspecten.
 • Je ondersteunt ons commercieel team bij business development, werkt offertes uit en verdedigt ze bij prospects en klanten.

  Ervaring met Aquafin als klant is een meerwaarde.

  Je zal nauw samenwerken met de collega’s in het team maar eveneens met de collega’s in de andere Resilience teams en in de andere Business Areas.

  Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring in een design en engineering omgeving en hebt bij voorkeur een elektromechanische achtergrond.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een team, waarbij je aantoont belang te hechten aan een goede teamspirit en de ontwikkeling van je medewerkers.

 • Tot slot, aangezien je terecht komt in een organisatie die wereldwijd actief is, en samenwerking hoog op de agenda zet, is een vlotte communicatie in het Nederlands, Engels en Frans noodzakelijk.
 • Herken je jezelf in dit profiel, aarzel niet en laat het ons weten! We kijken uit naar een verdere kennismaking waarbij volledige discretie gewaarborgd blijft.

  Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-Hybrid

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier