Officer Facility
H.Essers
Genk, BE
6 dagen geleden

WAT JE DOET

Als Facility Officer bied je ondersteuning aan de Infra afdeling op vlak van infrastructuur en facilitair beheer. Wat betekent dit concreet?

 • Als administratieve multitasker coördineer en volg je opdrachten op met betrekking tot facilitair beheer zodat de nodige aanpassings- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.
 • Dit omvat het proces van analyse tot planning en opvolging tot facturatie.

 • Dagelijks opvolgen van de planning door opdrachten / werkzaamheden van zowel de eigen maintenance staff als de externe firma’s bij te sturen.
 • Daarnaast sta je ook in voor het beheer en de planning van alle wettelijke keuringen en het onderhoud omtrent infrastructuur zodat deze documentatie up to date blijft.
 • Zowel intern als extern fungeer jij als go-to-person voor issues met betrekking tot facility, infrastructuur en onderhoud.
 • WAT JE HEBT

  Jouw planmatige manier van werken in combinatie met jouw sterk organisatorisch inzicht en technisch interesse maken van jou de perfecte facility officer.

  In deze rol zijn sterke communicatieve vaardigheden én een probleemoplossend vermogen onmisbaar. Om steeds tegemoet te komen aan de noden van de organisatie, is de nodige creativiteit en flexibiliteit onontbeerlijk.

  WAT WE BIEDEN

  Een sleutelrol bij de verdere ontwikkeling, het onderhoud en de optimalisatie van onze gebouwen en infrastructuur . Dankzij onze vlakke hiërarchische structuur en korte beslissingslijnen krijg je de kans om binnen de bestaande teamstructuur een expertisepositie op te bouwen.

  Kom terecht in een open en familiale cultuur waarin ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. Daarenboven geloven we in teamwork .

  Om ons doel te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en delen we kennis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier