Account Manager TOOLS
Sales Talents
Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Technical Permanent / vast in dienst BelgiëOrganisatie- en afdelingomschrijvingOnze klant is wereldleider op het gebied van het ontwerpen, productie en verkoop van (zware) gereedschappen voor zowel consumenten als de professionele markt.

Via Sales Talents kijken ze uit naar een ervaren Account Manager die focust op kwantiteit en optreedt als schakel tussen het merk en hun klanten voor heel België.

JobomschrijvingIn de functie van Account Manager Tools wordt het volgende van je verwacht : Je bezoekt het bestaand cliënteel om je werkgebied in kaart te brengen en zal ook gaan prospecteren om nieuwe markten aan te boren.

50% hunting - 50% farming).In deze rol zal je actief nieuwe producten lanceren en acties introduceren bij dealers.Verder zal je producttraingen verzorgen aan dealers en eindgebruikers.

Je mag proactief meedenken op vlak van marketingacties en salesmeetings.Het opstellen van een commercieel jaarplan en dit nauwgezet opvolgen.

Wekelijks rapporteren aan de Sales Manager om zo de sales prognoses nauwgezet te kunnen opvolgen.ProfielWanneer je uit het juiste hout gesneden bent?

Je beschikt over minimum 2 jaar commerciële ervaring, binnen de professionele bouwmarkt. Ervaring met de doelgroep of producten is noodzakelijk!Qua sales ben je een relationele verkoper.

Je wil een lange termijn relatie uitbouwen met de klant.Je investeert veel tijd en energie in jouw klanten en denkt met ze mee.

Mindset : Teamplayer, down to earth, assertief, flexibel, hands-on.Talenkennis : NL / FR / ENGJe bent centraal woonachtig in België om de te bewerken regio zo goed mogelijk te bedienen.

AanbodBij onze opdrachtgever kom je terecht bij de sterkst groeiende partij binnen zijn marktsegment.Zij hechten veel belang aan een goed & sterk team wat ervoor zorgt dat ze hun medewerkers stimuleren om zichzelf continu te blijven ontwikkelen.

Verder mag je rekenen op : Vast brutosalarisBonusBedrijfswagen met tankkaartLaptopGSMOnkostenvergoedingInternetvergoedingDagvergoedingWettelijk verlof + 6 ADV-dagenDoorgroeimogelijkheden(Internationale) opleiding & trainingEventsWork hard, play hard werkomgevingInlichtingen bij : Céline De Winter0496 98 30 37Vacaturenummer : 32739+Toon meer informatie-Toon minder informatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier