Werfcoördinator infrastructuur
ARCADIS Belgium nv
Hasselt, BE
2 dagen geleden

Functie

Arcadis is op zoek naar een werfcoördinator die zal instaan voor het opvolgen van rioleringsprojecten in verschillende stadia en daarbij verantwoordelijk is voor oa. volgende taken.

 • Je begeleidt voorontwerp, ontwerp en aanbesteding en maakt adviezen op voor rioleringsprojecten.
 • Je werkt nauw samen met studiebureaus en Aquafin voor de realisatie van projecten van voorontwerp tot oplevering .
 • Je staat in voor het voorbereiden, plannen, coördineren, opvolgen en administratief en financieel afhandelen van de uit te voeren rioleringswerken.
 • Je neemt deel aan werfvergaderingen en detecteert onregelmatigheden. Je neemt de nodige acties ter bijsturing.
 • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met externe partijen.
 • Je maakt de eindafrekening op en bezorgt de informatie voor het as-built dossier.
 • Profiel

 • Master Bouwkunde
 • Ervaring met het opvolgen van riolerings- en wegeniswerken
 • Talenkennis : Nederlands
 • Aanbod

  People First is de Arcadis strategie !

  Wat nog meer ? Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Je kan via Arcadis zelfs een (elektrische) fiets leasen aan een voordelig tarief!

  Contactpersoon

  Christel Ungricht T : (0) 499 051 093

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier