Account Manager – Brussel
talentus
brussel, BE
12 dagen geleden

De functie

In jouw rol als Account Manager, krijg je een bestaande klantenportefeuille uit het KMO segment (bedrijven tot maximum 100 medewerkers) toegewezen.

Prioriteiten in klantenbeheer zijn : retentie en het verder uitbouwen van de bestaande klantenrelaties.

Je gaat prospecteren om nieuwe klanten te maken en je portefeuille verder uit te bouwen.

Je voert diepgaande klantenanalyses uit die gekoppeld zijn aan een uitstekende voorbereiding van jouw klantengesprekken.

Je krijgt een omzet- en margedoelstelling waarmee je maandelijks een aantrekkelijke bonus kan scoren.

Je rapporteert aan de Area Sales Manager, die soms zelf is doorgegroeid vanuit de functie van Account Manager SMB. Met die ervaring kan hij jou leiding geven en coachen om je zo te helpen ontwikkelen als persoon en om een beter sales resultaat te behalen.

Het profiel

Voor deze uitdagende sales functie zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte account manager met een sterke gedrevenheid, durf, overtuigingskracht en een passie voor sales.

Daarnaast zijn een sterk analytisch vermogen (denk aan de klantenanalyses!) en rekenvaardigheid belangrijke instrumenten voor een succesvolle loopbaan.

Je woont in de regio.

Een eerste werkervaring in de sector is pré.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

De organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in de distributie van kantoorbenodigdheden, persoonlijke beschermingsmiddelen en horecaproducten.

Loon

Maandelijkse bonus en kwartaal bonus als je je doelen haalt.

20 vakantiedagen + 6 extralegale verlofdagen (pro rata tewerkstellings % en per datum in dienst). Wel een kaartje sturen he!

Een bedrijfswagen, een tankkaart (duh), een gsm abonnement en maaltijdcheques om jouw verkoopshonger te stillen.

Ook al duurt het nog even, spaart Lyreco maandelijks mee voor jouw oude dag.

Een excellente opleiding, al zeggen we het zelf, waarbij je wordt klaargestoomd als businessman of woman.

We hopen dat je er nooit beroep op moet doen, maar op een hospitalisatieverzekering mag je bij ons ook rekenen.

Werken bij ons is stappen in een carrièreconcorde met jou in de cockpit. De doorgroeimogelijkheden liggen dan ook voor het grijpen als je het waarmaakt.

Over ons

Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en streeft ernaar dé HR Expert van middelgrote ondernemingen te worden.

Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling. Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier